Συγγραφεις που συμμετεχουν

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΑΚΗΣ (συνέχεια 1η)

Πίστευα πάντα ότι η συγγραφή είναι μια εναλλακτική μορφή ψυχανάλυσης. Υπάλληλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης τα τελευταία 8 χρόνια, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα αποδεικνυόταν και ο ιδανικότερος τρόπος να σκοτώσει κανείς τον ελεύθερο χρόνο του. Δεν ξεκίνησα να γράφω πιστεύοντας ότι το δικό μου κείμενο θα επιλεγεί για να ξεκινήσει το μυθιστόρημα. Είπα απλά ότι αν ισχύουν όλα όσα γράφουν στις οδηγίες, έτσι θα ήθελα εγώ να ξεκινάει το βιβλίο που θα έψαχνα να αγοράσω αύριο στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου.  Διασκέδασα με την όλη διαδικασία και περιμένω με ανυπομονησία το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Ευχαριστώ για την ευκαιρία.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΡΟΠΙΔΑΣ (συνέχεια 2η)

Πάντα μου άρεσε να γράφω, και όταν ανακάλυψα το site κατάλαβα ότι επιτέλους δεν χρειάζεται να κάνω αμέσως το μεγάλο βήμα σε ένα μυθιστόρημα. Η ευκαιρία συμμετοχής σε μια συλλογική ιστορία ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού, μια ευκαιρία για τον καθένα να γράψει, έστω και λίγο, να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους συγγραφείς, και γιατί όχι, να συνεχίσει τη συμμέτοχη του! Ειλικρινά δεν περίμενα ότι το κείμενο μου θα επιλεγόταν, και πλέον είναι σίγουρο ότι θα ξαναγράψω, ασχέτως αν επιλεχθεί κείμενο μου ή όχι στο μέλλον. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τη συνεχεία, και αν γίνεται να ξαναπάρω μέρος στο όμορφο αυτό παραμύθι.

Βέρα Καρτάλου (Συνέχεια 3η)

Η Βέρα Καρτάλου χρησιμοποιεί την συγγραφή ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας. Αγαπάει το αστυνομικό διήγημα, τις νουάρ πινελιές, την λογοτεχνία του φανταστικού και την σάτιρα. Το διήγημα της ”Οι Ράγες” εμπεριέχεται στη συλλογή “Θρύλοι του Σύμπαντος ΙΙΙ” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και το πιο πρόσφατο αστυνομικό της διήγημα με τίτλος “Ο νέος μου αδερφός” θα εμπεριέχεται στη συλλογή “Ο φόβος του ξένου” που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Μπορείτε να την συναντήσετε  στην σελίδα της στο Facebook Vera Kartalou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s